Fokus på storformat

Mandag 22. februar 2016

I samarbejde med Canon Danmark har vi netop nu mulighed for at tilbyde en storformatprinter med indbygget scannerløsning. Det betyder i praksis at store arbejdstegninger, plakater og bannere kan scannes og kopieres in-house – og ligeledes til en yderst overkommelig pris.

Begrænset kampagne

I hele februar og marts har vi en igangværende kampagne på storformatprint, som betyder at vi kan tilbyde vores kunder at få en scanner med i tilbuddet uden merpris. Man kan vælge at købe maskinen kontant eller lease den gennem en af vores leasingpartnere.

Prisen for en imagePROGRAF IPF670 med scannermodul og fyldte blæktanke starter fra 19.995,-. Ved leasing starter det månedlige beløb fra 399,-. Tilbuddet er uden andet ekstraudstyr og eksklusiv moms & levering.

Print stort – lille format

Canon imagePROGRAF IPF670 er et markedsledende produkt. Maskinen er pladsbesparende i forhold til andre modeller på markedet, hvilket for mange er en afgørende faktor når der skal anskaffes en storformatprinter.

Maskinen leverer en af markedets flotteste print til prisen og er samtidig skånsom over for miljøet. Canons patent af blæktankenes opbygning sikrer at der altid er blæk til at gøre jobbet færdigt, samt at der ikke er spildblæk tilbage i tanken når den skal skiftes.

Service i højsædet

Til at støtte et så fantastisk produkt kan vores serviceaftale tilkøbes. Aftalen giver sikkerhed i form af vedligeholdelse, hjælp, support og let bestilling af blæk.

Hvis dette har vakt din interesse kan Loui Erbs, Account manager på storformat, kontaktes på telefon +45 63 14 41 08 eller direkte på mobil +45 28 10 86 77 .

Ps. vi sender gerne testprint

pps. se her en kort video af imagePROGRAF IPF670 i aktion: https://www.youtube.com/watch?v=Ikbe1LxUAj4


Følg os på LinkedIn

– og få de seneste nyheder fra Canon Business Center Fyn