Om Fyns Kontor Center A/S

Fyns Kontor Center A/S er en 100 procent fynsk ejet virksomhed grundlagt i Nyborg i 1982 af firmaets ejer og nuværende direktør Ole Søndergaard.

Firmaets fundament bygger på produktivitet, trivsel, præsentationer og arbejdsglæde som giver sig til udtryk i alle vores opgaver. I samarbejde med kunderne udvikler vi længerevarende relationer baseret på troværdighed, engagement og loyalitet.

Vi har beskæftiget os med opgaver i nu 30 år, og herved samlet værdifuld erfaring på området. Denne erfaring deler vi gerne ud af og samtidig kommer det til udtryk i vores arbejde. Ingen opgave / projekt er for lille eller for stor til os.

 

Canon Business Center Fyn

Canon Business Center Fyn er Canon Danmarks officielle partner på Fyn med udgangspunkt i Odense. Vores opgave er at supportere erhvervskunder og institutioner med digitale print-, kopi- og IT-løsninger - herunder komplette grafiske løsninger. Den opgave mener vi løses bedst ved at lægge vægt på service, rådgivning og kvalitet.

-> Canon Business Center Fyn

 

FKC Møbler

Vi er specialiserede i kontormøbler og indretningsløsninger. Det giver en stor faglig viden og ekspertise, som vi gerne deler med vores kunder. Gennem markedets mest kvalitets- og miljøbevidste producenter / samarbejdspartner, kan vi tilbyde de bedste og mest funktionelle løsninger.

-> FKC Møbler